Gråtoner: Bitcoin-prisen vil snart stige igen

Grayscale Investments har meddelt, at prisen på bitcoin potentielt kunne eksplodere i de kommende måneder, i betragtning af hvor meget bitcoin efterligner sin adfærd i 2016.

Gråtoner: Forvent at Bitcoin bliver mere bullish

I en nylig rapport skriver den institutionelle kryptohandelsplatform:

Den nuværende bitcoin-markedstruktur er parallel med den i begyndelsen af 2016, før [bitcoin] begyndte sin historiske bull run. Midt i en hidtil uset monetær og skattemæssig stimulans søger investorer efter måder at beskytte mod et stadigt voksende monetært udbud. På grund af bitcoin’s unikke egenskaber – såsom dets verificerbare knaphed og en forsyning, der ikke kan kontrolleres af en central myndighed – mener vi, at det kan udnyttes som et lager af værdi og som en måde at undslippe denne store monetære inflation.

Når man ser på Bitcoin Code ord, er det let at antage, at virksomheden – ligesom mange analytikere og forhandlere i dag – ser bitcoin som en potentiel „sikker havn“ eller noget, der kan afdække ens formue mod barske økonomiske omstændigheder. F.eks. Er økonomien i De Forenede Stater blevet hårdt ramt i løbet af de seneste flere måneder på grund af coronavirus-pandemien. Den amerikanske dollar er også blevet svækket.

Således kan bitcoin potentielt give folk adgang til finansiel stabilitet, som traditionel fiatvaluta ikke længere kan, og Grayscale påpeger flere faktorer i bitcoin, der kan få prisen til at stige yderligere.

Men hvis det er sandt, hvorfor falder bitcoin så sent? Valutaen har oplevet noget af en ulempe i sin nylige bølge af held og lykke. Aktivet ramte hurtigt $ 12.400-mærket tidligere i ugen, men det ser ikke ud til at vare længe. Derefter faldt valutaen så lavt som $ 11.500, hvilket betyder, at næsten $ 1.000 i sin pris gik tabt. I skrivende stund er valutaen afviklet i intervallet 11.600 $.

Oven i det ser det ud til, at bitcoin’s bearish opførsel gnider af på andre topmønter. For nylig beviste Chainlink (LINK) sig som en top altcoin efter at have flyttet ind i top fem og indhentet en markedsandel på ca. $ 20 millioner. Én enhed af LINK handlede for over $ 20, skønt aktivets pris på pressetid er faldet med op til 25 procent, hvilket betyder, at det lider endnu mere end bitcoin.

Hvorfor alle de pludselige ændringer? Var piggene bare for meget for hurtige? Brugte disse mønter mere tid til at forberede, og kunne vi potentielt se flere dråber, før Grayscales forudsigelser går i opfyldelse?

Nogle midlertidige tilbageslag?

Joe DiPasquale – administrerende direktør for krypto hedgefonden Bit Bull Capital – foreslog, at alt dette kan være midlertidigt, og at bitcoin er ved at blive mere bullish end nogen kunne forvente. Han siger:

Bitcoin’s nylige prisaktion handlede virkelig fra $ 10.000 niveauet, hvilket indikerer markedets tillid til det store skridt i slutningen af juli. Fremadrettet kan vi forvente, at markedet vil læne sig op i supportzonen mellem $ 11.000 og $ 11.500 for at konsolidere og prøve et andet skub over $ 12.000.