Bullish $ 10K Ethereum-opkaldsmuligheder ophidser handlende, men der er en fangst

December’s $ 10.000 Ethereum-opkaldsmuligheder er begyndt at tage volumen op, men forventer handlende virkelig, at ETH når dette niveau?

Ether’s ( ETH ) opkøbsmuligheder på $ 10.000 31. december kom for nylig i fokus efter at have overgået $ 15,2 millioner i åben rente (8.400 kontrakter).

Disse instrumenter giver køberen ret til at erhverve Ether på en fremtidig dato til en fast pris, og sælgeren er forpligtet til at respektere den

For denne ret betaler køberen et forudbetalt gebyr (præmie) til sælger af call option. Af denne grund anses call-optioner for at være neutrale til bullish, da de giver køberen muligheden for høj gearing med en lille investering på forhånd. Denne ‚ret‘ handles i øjeblikket for $ 263, svarende til 14% af den underliggende 31. december ETH-futurespris.

Kun at købe $ 10.000 ETH-opkaldsmulighederne kan betragtes som en risikabel indsats, eller som WallStreetBets Reddit-brugerne kalder det, en „YOLO“ -handel. Problemet er, at optioner med længere udløb normalt involverer flere strejkspriser eller kalendermåneder.

For eksempel fandt sted den 10. januar en spredt handel, der involverede 1.500 ETH-optionskontrakter den 24. september med en strejke på $ 8.000 og 1.500 opkald til 31. december med en $ 10.000-strejke.

Paradigm, et institutionelt fokuseret OTC-skrivebord, formidlede denne ‚kalendersprednings‘ -strategi, og handlerne fandt sted på Deribit-børsen

Desværre er der ingen måde at vide, hvilken side markedsføreren var, men i betragtning af de involverede risici bør man antage, at kunden ledte efter en bullish position.

Ved at sælge call-optionen i september og samtidig købe det dyrere december-opkald betalte denne klient en anslået præmie på $ 80.000 på forhånd, og dette beløb repræsenterer deres maksimale tab. Ifølge ovenstående simulering har denne klient brug for Ether til $ 3.100 eller derover for at inddrive sin investering.

På trods af at skyde efter stjernerne med en potentiel nettogevinst på $ 2,45 millioner ved $ 8.000 udløb, ville den samme klient miste mere end $ 300.000, hvis Ether tilfældigvis var på $ 14.000 den 24. september.

Utallige strategier kan opnås ved at handle ultra-bullish købsoptioner, selvom køberen ikke behøver at vente på udløbsdatoen for at låse fortjenesten. Således, hvis Ether tilfældigt stiger 30% om et par uger, er det fornuftigt, at denne ‚kalenderspredning‘ indehaver afvikler deres position.