Bitcoin (BTC) Waarde op Ethereum (ETH) Blokketen Overschrijdt $100M. Is dat Bearish voor BTC?

Door meerdere diensten is het nu bekend dat de totale waarde van de Bitcoin (BTC) activa op de Ethereum (ETH) blokketen meer dan $100M bedraagt. Sommige analisten zijn van mening dat dit een cruciale mijlpaal kan zijn voor de ‚wrapping‘-diensten en een teken van dood voor Bitcoin (BTC).

Negen-cijferige Mijlpaal

Gisteren merkten de deelnemers van de Ethereum (ETH) gemeenschap dat het volume van de Bitcoin (BTC) op het Ethereum (ETH) netwerk dichter bij de 100.000.000 dollar kwam. Enkele uren geleden, (28 juni 2020), rapporteerde Anthony Sassano, een Ethereum (ETH) educationist, gastheer van Into the Ether podcast, en EthHub Co-Founder, over een belangrijke mijlpaal.

Hij plaatste ook een ultradunne analyse over de invloed die deze vooruitgang kan hebben op Bitcoin (BTC), zowel op de asset als op de blockchain.

Wat betreft de evaluatie van het activum zal Bitcoin Revolution (BTC) op Ethereum (ETH) nooit alleen in de zandbak met Ethereum (ETH) spelen. Stake- en fee uitbetalingen zijn niet beschikbaar bij wBTC. In een notendop is het vlaggenschip van de cryptocrisis een nieuwe munt in het Ethereum (ETH) rijk geworden.

Bovendien kan de voortgang van het tokeneren ook de integriteit en veiligheid van het Bitcoin (BTC)-netwerk schaden, aangezien beloningen voor het behoud van deze integriteit een belangrijke economische katalysator zijn voor mijnwerkers. Er vinden meer transacties plaats op het Ethereum (ETH), en er worden minder vergoedingen betaald aan de mijnwerkers van Bitcoin (BTC).

Mogelijkheid tot schaalvergroting

Dit gezegd zijnde, zullen meer mijnwerkers en houders geïnteresseerd zijn in een directe samenwerking met het Ethereum (ETH) netwerk. Het is het Ethereum (ETH)-netwerk dat het mogelijk maakt dat elk onderdeel programmeerbaar wordt en zich aansluit bij het verbazingwekkende en winstgevende DeFi-spel, zo benadrukt de heer Sassano.

Zoals recentelijk behandeld door U.Today Crypto News, gelooft de legendarische Bitcoin (BTC) ontwikkelaar en Bitcoin Foundation oprichter Gavin Andresen dat de migratie naar het Ethereum (ETH) netwerk misschien wel de beste oplossing is voor het Bitcoin (BTC) schaalprobleem.